Ви можете синхронізувати свої дані між пристроями за допомогою плану Premium або Ultra.
Радимо придбати план на сторінці «Магазин» з того пристрою, на якому є дані, які ви хочете синхронізувати, або у веб-додатку.
Не забудьте вказати дійсну адресу електронної пошти для свого облікового запису користувача.
Як працює синхронізація?
Під час першого підключення пристроїв ви можете зберегти дані лише того пристрою, який підключаєте першим.
Після першої синхронізації ваші дані надійно зберігаються онлайн.
Якщо ви підключите інші пристрої або скористаєтеся веб-додатком, ви побачите ті самі дані. Ви зможете створювати або редагувати наявні елементи з будь-якого пристрою.
Налаштування синхронізації
Виконайте ці кроки, починаючи з пристрою, на якому є ваші дані:
1) Увійдіть у свій обліковий запис на сторінці «Користувач» у додатку.
2) На сторінці «Користувач» перейдіть до розділу «Синхронізація», щоб завантажити дані. Ваш пристрій має бути в переліку.
3) Тепер ваші дані збережено онлайн. Ви можете почати користуватися веб-додатком.
На інших пристроях:
4) Увійдіть, використовуючи той самий обліковий запис користувача.
5) Перейдіть на сторінку «Синхронізація», щоб завантажити дані, наявні онлайн. Якщо потрібно, виберіть «Залишити дані онлайн».
Тепер усі ваші пристрої матимуть однакові дані. Синхронізація відбуватиметься автоматично, коли ви відкриваєте додаток або створюєте чи змінюєте щось у ньому.
Щоб запустити синхронізацію вручну, натисніть кнопку з двома круговими стрілками у верхньому меню сторінки «Огляд».