Cihazlar arası senkronizasyon
Premium veya Ultra aboneliğiyle verilerinizi cihazlar arasında senkronize edebilirsiniz. Paketi, senkronize etmek istediğiniz verilerin bulunduğu cihazdaki “Mağaza” sayfasından veya web uygulamasından satın almanızı öneririz. Kullanıcı hesabınız için geçerli bir e-posta adresi kullanmayı unutmayın. Senkronizasyon nasıl çalışır? Cihazlarınızı ilk kez bağladığınızda yalnızca bağladığınız ilk cihazın verilerini koruyabilirsiniz. İlk senkronizasyondan sonra verileriniz çevrimiçi olarak güvenle saklanır. Başka cihazlar bağlarsanız veya web uygulamasını kullanırsanız aynı verileri görürsünüz. Herhangi bir cihazdan yeni öğeler oluşturabilir veya mevcut öğeleri düzenleyebilirsiniz. Senkronizasyonun kurulumu Verilerinizin bulunduğu cihazdan başlayarak şu adımları izleyin: 1) Uygulamanın Kullanıcı sayfasında oturum açın. 2) Verileri yüklemek için Kullanıcı sayfasından Senkronizasyon bölümüne gidin. Cihazınız listede görünmelidir. 3) Verileriniz artık çevrimiçi olarak kaydedildi. Web uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer cihazlarda: 4) Aynı kullanıcı hesabıyla oturum açın. 5) Çevrimiçi verileri indirmek için “Senkronizasyon” sayfasına gidin. İstenirse “Çevrimiçi verileri koru” seçeneğini seçin. Bu noktada tüm cihazlarınızda aynı veriler bulunur. Senkronizasyon, uygulamayı açtığınızda veya uygulamada herhangi bir öğe oluşturduğunuzda/değiştirdiğinizde otomatik olarak gerçekleşir. Senkronizasyonu zorlamak istediğinizde Genel Bakış sayfasının üst menüsündeki iki dairesel oklu düğmeye dokunun.