Definicje
• Dane rejestracyjne: dane dotyczące Twojego konta użytkownika, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail i dane rozliczeniowe.
• Dane finansowe: dane wprowadzone w aplikacji dotyczące Twoich kont, kart, transakcji, budżetów itp.
Poważnie traktujemy Twoją prywatność i wdrożyliśmy szereg środków bezpieczeństwa, aby chronić Twoje informacje:
• Szyfrowanie informacji przesyłanych przez internet.
• Przechowywanie informacji w bezpiecznych centrach danych.
• Ograniczenie dostępu do informacji do upoważnionego personelu.
Twoje dane finansowe są zapisywane online tylko wtedy, gdy masz plan Advanced, Premium lub Ultra.
Użytkownicy bez żadnego z tych planów powinni włączyć kopie zapasowe w Dropboksie, aby zabezpieczyć dane przed kradzieżą lub uszkodzeniem urządzenia albo przypadkowym odinstalowaniem aplikacji.
Jak wykorzystujecie moje informacje?
Wykorzystujemy Twoje dane do świadczenia usług naszej aplikacji, w tym śledzenia transakcji finansowych, pomocy w planowaniu budżetu oraz udostępniania wykresów i raportów.
Możemy wykorzystywać Twoje dane do ulepszania naszych usług, na przykład gdy kontaktujesz się z nami w sprawie możliwego problemu w aplikacji.
Kto ma dostęp do moich informacji?
Dostęp do Twoich informacji mają wyłącznie nasi pracownicy i współpracownicy, którzy potrzebują ich do świadczenia usług naszej aplikacji.
Reklamy
W aplikacjach na Androida i iOS wyświetlamy reklamy użytkownikom bez płatnego planu.
Dane finansowe wprowadzone w aplikacji nigdy nie są sprzedawane ani udostępniane reklamodawcom zewnętrznym.
Automatyczna synchronizacja bankowa
Użytkownicy z planem Ultra mogą automatycznie pobierać dane finansowe ze swojego banku.
Do tego procesu korzystamy z usług zewnętrznej firmy.
Wszystkie informacje znajdziesz
tutaj.
Usuwanie danych
Swoje informacje możesz w każdej chwili usunąć na stronie Użytkownik w aplikacji lub w aplikacji internetowej.
Możesz usunąć tylko dane finansowe albo całe konto użytkownika. Następnie odinstaluj aplikację.
Możesz też napisać do nas na adres „privacy@fastbudget.it”. Przeprowadzimy Cię przez cały proces lub zrealizujemy Twoje żądanie usunięcia danych.