Synchronizacja między urządzeniami
Dane możesz synchronizować między urządzeniami z subskrypcją Premium lub Ultra. Zalecamy kupienie planu na stronie „Sklep” na urządzeniu, na którym znajdują się dane do synchronizacji, albo w aplikacji internetowej. Pamiętaj, aby do konta użytkownika użyć prawidłowego adresu e-mail. Jak działa synchronizacja? Przy pierwszym połączeniu urządzeń możesz zachować dane tylko z pierwszego podłączonego urządzenia. Po pierwszej synchronizacji Twoje dane są bezpiecznie przechowywane online. Na kolejnych podłączonych urządzeniach i w aplikacji internetowej zobaczysz te same dane. Tworzyć nowe i edytować istniejące elementy możesz z dowolnego urządzenia. Konfiguracja synchronizacji Wykonaj te kroki, zaczynając od urządzenia, na którym masz swoje dane: 1) Zaloguj się na stronie Użytkownik w aplikacji. 2) Ze strony Użytkownik przejdź do sekcji Synchronizacja, aby przesłać dane. Twoje urządzenie musi być widoczne na liście. 3) Twoje dane są teraz zapisane online. Możesz zacząć korzystać z aplikacji internetowej. Na pozostałych urządzeniach: 4) Zaloguj się na to samo konto użytkownika. 5) Przejdź na stronę „Synchronizacja”, aby pobrać dane zapisane online. Jeśli pojawi się taka prośba, wybierz „Zachowaj dane online”. Od tej chwili wszystkie Twoje urządzenia będą miały te same dane. Synchronizacja odbywa się automatycznie przy otwarciu aplikacji oraz przy każdym utworzeniu lub zmianie danych w aplikacji. Aby wymusić synchronizację, dotknij przycisku z dwiema okrągłymi strzałkami w górnym menu strony Przegląd.