Anulowanie danych konta synchronizacji bankowej
Konto synchronizacji bankowej możesz usunąć w dowolnym momencie w aplikacji na Androida lub w aplikacji internetowej. Możesz to zrobić na 2 sposoby. Strona Konta Usuń konto na stronie Konta. Konto zostanie usunięte, a zgoda udzielona partnerowi obsługującemu synchronizację bankową (Salt Edge) zostanie unieważniona. Strona Synchronizacja bankowa Usunięcie połączenia z tym kontem unieważnia wyłącznie zgodę udzieloną partnerowi obsługującemu synchronizację bankową (Salt Edge). Konto i transakcje pozostają zapisane w aplikacji. Użytkownicy z UE/Wielkiej Brytanii - wymagane dodatkowe działanie Salt Edge przechowuje kopię Twoich danych. Aby je usunąć, przejdź do ich panelu i usuń dane. Hasło jest inne niż w aplikacji Szybki Budżet. Aby ustawić nowe hasło, użyj przycisku „Forgot your password?”. Otrzymasz e-mail, który pozwoli Ci je utworzyć. Po wejściu na ich stronę: • Kliknij bank. • Naciśnij czerwony kosz i potwierdź usunięcie banku. • Powtórz to dla wszystkich połączeń bankowych. Jeśli potrzebujesz pomocy, nie wahaj się z nami skontaktować. Pozostali użytkownicy Żadne dodatkowe działania nie są wymagane. Po usunięciu konta zewnętrzny partner usunie przechowywane przez siebie dane.