Adatait Prémium vagy Ultra előfizetéssel szinkronizálhatja az eszközök között.
Javasoljuk, hogy a csomagot az „Áruház” oldalon, azon az eszközön vásárolja meg, amelyen a szinkronizálni kívánt adatok vannak, vagy a webalkalmazásban.
Ne felejtsen el érvényes e-mail-címet használni a felhasználói fiókjához.
Hogyan működik a szinkronizáció?
Az eszközök első összekapcsolásakor csak az elsőként csatlakoztatott eszköz adatait tarthatja meg.
Az első szinkronizálás után adatai biztonságosan tárolódnak online.
Ha további eszközöket csatlakoztat, vagy a webalkalmazást használja, ugyanazokat az adatokat fogja látni. Bármelyik eszközről létrehozhat vagy szerkeszthet meglévő elemeket.
A szinkronizáció beállítása
Ezeket a lépéseket azon az eszközön hajtsa végre, amelyen az adatai vannak:
1) Jelentkezzen be az alkalmazás Felhasználó oldalán.
2) A Felhasználó oldalon nyissa meg a Szinkronizáció szekciót az adatok feltöltéséhez. Az eszközének szerepelnie kell a listában.
3) Adatai most online mentve vannak. Elkezdheti használni a webalkalmazást.
A többi eszközön:
4) Jelentkezzen be ugyanazzal a felhasználói fiókkal.
5) Nyissa meg a „Szinkronizáció” oldalt az online adatok letöltéséhez. Ha szükséges, válassza az „Online adatok megtartása” lehetőséget.
Ezen a ponton minden eszközén ugyanazok az adatok lesznek. A szinkronizáció automatikusan megtörténik az alkalmazás megnyitásakor vagy bármilyen létrehozás/módosítás végrehajtásakor.
Ha szinkronizálást szeretne kényszeríteni, koppintson a két körkörös nyilat ábrázoló gombra az Áttekintés oldal felső menüjében.