Συγχρονισμός μεταξύ συσκευών
Μπορείτε να συγχρονίζετε τα δεδομένα σας μεταξύ συσκευών με μια συνδρομή Premium ή Ultra. Σας προτείνουμε να αγοράσετε το πλάνο από τη σελίδα «Κατάστημα» της συσκευής όπου βρίσκονται τα δεδομένα που θέλετε να συγχρονίσετε ή από την εφαρμογή ιστού. Να θυμάστε να χρησιμοποιείτε μια έγκυρη διεύθυνση email για τον λογαριασμό χρήστη σας. Πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός; Την πρώτη φορά που συνδέετε τις συσκευές σας, μπορείτε να κρατήσετε μόνο τα δεδομένα της πρώτης συσκευής που συνδέετε. Μετά τον πρώτο συγχρονισμό, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια online. Αν συνδέσετε άλλες συσκευές ή χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ιστού, θα βλέπετε τα ίδια δεδομένα. Θα μπορείτε να δημιουργείτε ή να επεξεργάζεστε στοιχεία από οποιαδήποτε συσκευή. Ρύθμιση του συγχρονισμού Ακολουθήστε αυτά τα βήματα ξεκινώντας από τη συσκευή όπου βρίσκονται τα δεδομένα σας: 1) Συνδεθείτε στη σελίδα «Χρήστης» της εφαρμογής. 2) Από τη σελίδα «Χρήστης», μεταβείτε στην ενότητα «Συγχρονισμός» για να ανεβάσετε τα δεδομένα. Η συσκευή σας πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα. 3) Τα δεδομένα σας είναι πλέον αποθηκευμένα online. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ιστού. Στις υπόλοιπες συσκευές: 4) Συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό χρήστη. 5) Μεταβείτε στη σελίδα «Συγχρονισμός» για να κατεβάσετε τα δεδομένα που υπάρχουν online. Αν σας ζητηθεί, επιλέξτε «Διατήρηση των δεδομένων online». Από εδώ και πέρα, όλες οι συσκευές σας θα έχουν τα ίδια δεδομένα. Ο συγχρονισμός θα γίνεται αυτόματα όταν ανοίγετε την εφαρμογή ή όταν δημιουργείτε/τροποποιείτε κάτι σε αυτήν. Αν θέλετε να επιβάλετε συγχρονισμό, πατήστε το κουμπί με τα δύο κυκλικά βέλη στο επάνω μενού της σελίδας «Επισκόπηση».