Synchronizace mezi zařízeními
Data mezi zařízeními můžete synchronizovat s předplatným Premium nebo Ultra. Doporučujeme plán zakoupit na stránce „Obchod“ ze zařízení, na kterém máte data, která chcete synchronizovat, nebo z webové aplikace. Nezapomeňte pro svůj uživatelský účet použít platnou e-mailovou adresu. Jak synchronizace funguje? Při prvním propojení zařízení můžete zachovat data pouze prvního zařízení, které připojíte. Po první synchronizaci jsou vaše data bezpečně uložena online. Pokud připojíte další zařízení nebo použijete webovou aplikaci, uvidíte stejná data. Existující položky budete moci vytvářet nebo upravovat z libovolného zařízení. Nastavení synchronizace Tyto kroky proveďte na zařízení, kde máte svá data: 1) Přihlaste se na stránce Uživatel v aplikaci. 2) Na stránce Uživatel přejděte do sekce Synchronizace a nahrajte data. Vaše zařízení musí být v seznamu uvedeno. 3) Vaše data jsou nyní uložena online. Můžete začít používat webovou aplikaci. Na ostatních zařízeních: 4) Přihlaste se pomocí stejného uživatelského účtu. 5) Přejděte na stránku „Synchronizace“ a stáhněte data uložená online. Pokud se zobrazí výzva, vyberte „Ponechat data online“. V tuto chvíli budou mít všechna vaše zařízení stejná data. Synchronizace probíhá automaticky při otevření aplikace nebo při jakémkoli vytvoření či úpravě v aplikaci. Chcete-li synchronizaci vynutit, klepněte na tlačítko se dvěma kruhovými šipkami v horním menu stránky Přehled.