Jak fungují předplatná
Roční nebo čtvrtletní předplatné si můžete zakoupit na stránce Obchod v aplikaci. V zemích EU můžete plán Premium nebo Ultra zakoupit také ve webové aplikaci. V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na podporu. Předplatná ve webové aplikaci Nákupy provedené ve webové aplikaci bezpečně spravuje Stripe nebo PayPal. Údaje o vaší platební kartě neobdržíme. V současné době lze zakoupit pouze plány platné jeden rok, které se automaticky neobnovují. Po vypršení platnosti budete muset nákup obnovit ručně. O vrácení peněz můžete požádat e-mailem do 14 dnů od nákupu. Upgrade předplatného Po zakoupení plánu ho můžete kdykoli upgradovat. Bude převeden na nový plán a platit začnete až po vypršení původního. Doba platnosti se vypočítá z rozdílu v ceně. Chcete-li přejít na nižší plán, počkejte na vypršení předplatného a nový plán zakupte později. Předplatná v aplikaci pro Android Předplatná v aplikaci pro Android bezpečně spravuje Google. Údaje o vaší platební kartě neobdržíme. Dostupné platební metody závisejí na vaší zemi. Další podrobnosti najdete na této stránce (z rozbalovací nabídky vyberte svou zemi) O vrácení peněz můžete požádat e-mailem do 14 dnů od nákupu. Upgrade předplatného Po zakoupení plánu ho můžete kdykoli upgradovat. Stiskněte nový plán, který chcete zakoupit, a zobrazí se podrobnosti o upgradu. Obvykle zaplatíte pouze rozdíl v ceně. Zrušení předplatného Své předplatné můžete spravovat a zrušit v aplikaci Google Play. V levém menu klepněte na „Předplatná“. Více informací najdete zde. Po zrušení předplatného můžete funkce předplatného používat až do vypršení jeho platnosti. Předplatná v aplikaci pro iOS Předplatná v aplikaci pro iOS bezpečně spravuje Apple. Údaje o vaší platební kartě neobdržíme. Další podrobnosti najdete na této stránce. O vrácení peněz můžete požádat u společnosti Apple na této stránce během několika dnů od nákupu. Upgrade předplatného Po zakoupení plánu ho můžete kdykoli upgradovat. Všechny informace najdete zde. Zrušení předplatného Své předplatné můžete spravovat a zrušit ze svého zařízení. Všechny informace najdete zde. Po zrušení předplatného můžete funkce předplatného používat až do vypršení jeho platnosti.